Steenhouwerij Valck: sterk in steen

Onverwoestbare klassieker

Natuursteen? Dat is pure klasse. Keukenwerkblad, gevel of trap? Steenhouwerij Valck slijpt, polijst en graveert voor u. Maak uw woning, zowel binnen als buiten, tijdloos en stijlvol met:

  • arduin
  • graniet
  • marmer
  • witte steen

Maar dé specialiteit van het huis is Belgische blauwe hardsteen. Gezoet, gebikt, geslepen of gezaagd. U gebruikt deze Belgische trots voor uw dorpels, deuromlijstingen, sierschouwen en vensterbanken. Hoe hebt ú hem het liefst?

 

Luxueus koken en baden

Uw keukenwerkblad moet tegen een stootje kunnen. Want u stelt het dagelijks bloot aan hitte, krassen en vlekken. Daarom kiest u voor natuursteen. Het oermateriaal is sterk in elke stijl, onderhoudsvriendelijk en slijtvast. Laat niet alleen uw keuken, maar ook uw badkamer schitteren met marmer of graniet. Gebruik natuursteen voor uw wastafel, vloer of badomlijsting. En tover uw woning om tot een paleis.

 

Vakmanschap in eigen atelier

Zet u de steenkunstenaars van Valck aan het werk? Dan bent u zeker van een piekfijne afwerking. Ze selecteren de natuursteen zorgvuldig in de beste steengroeven van de wereld. En de blauwe hardsteen? Die is Belgisch, natuurlijk. Steenhouwerij Valck is kind aan huis bij Carrières du Hainaut.

 

Ga voor een duurzaam bouwmateriaal. Kies natuursteen. Meer weten? Bel Steenhouwerij Valck op 0477 25 24 04 of 0475 84 38 07.

 

 

 

 Bereken route

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review